Home Vijesti Pauk izazvao saobraćaju nesreću

Pauk izazvao saobraćaju nesreću

Pauk izazvao saobraćaju nesreću

Policija u Njujorku objavila je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici fotografiju saobraćajne nezgode koju je “izazvao”, vjerovali ili ne, pauk.
Naime, žena koja se nalazila za volanom ugledala je pauka u automobilu i uspaničila se, te izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela sa puta.
S obzirom na to kako automobil izgleda na fotografiji, može se reći da je vozačica imala sreće jer je prošla samo s lakšom povredom noge. Ipak, ostala je bez automobila.
Iz policije su upozorili da je sve moglo da bude mnogo gore i za vozačicu, ali i za druge učesnike u saobraćaju.
“Nakon istrage došli smo do saznanja da je uzrok udesa nesvakidašnji. Vjerujemo da je vozačica primjetila pauka u automobilu dok je bila za upravljačem. Uspaničila se i izgubila kontrolu nad vozilom. Pretrpjela je povredu noge. Znamo da je nekim vozačima lakše nego drugima, ali MOLIMO VAS, pokušajte da naučite nove vozače, ali i sebe, kako da prevladate strah i zaustavite auto na sigurno mjesto. Životi od toga zavise”, naveli su usaopštenju policije uz fotografiju automobila, prenio je portal “autoevolution.com”.
Zato – ukoliko u autu vidite nešto što vas plaši, zaustavite na sigurno mjesto i paničite kasnije.
Iz policije su dodali da je “najlakše rugati se nesrećnoj ženi, ali niko ne zna kroz šta je prošla zbog svog straha”, te su stoga pozvali sve da pomognu svojim poznanicima da prevladaju svoje strahove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.