Home Vijesti Strahinja zarađivao preko 20 000 eura mjesečno igrajući igrice

Strahinja zarađivao preko 20 000 eura mjesečno igrajući igrice

Strahinja zarađivao preko 20 000 eura mjesečno igrajući igrice

Danas u doba interneta su mogućnosti za zaradu neograničene, samo ako ste kreativni, snalažljivi, uporni i ako koristite internet na pravi način.

Strahinja Cvetković (33) iz Valjeva, i vec se 18godina bavi igranjem igara. Počeo je u svojoj 13-oj godini, kada je od roditelja za rođendanski poklon dobio Sega Megu. Već tada je učestvovao na takmičenjima  po Srbiji. Zatim je presao na plaz station, te je bio i državni prvak u Winning Eleven igri (japanska igra fudbala). Tu, kako kaže nije imao veliku zaradu.

Ozbiljna priča je počela kada je izašla igra pod nazivom Diablo III. Tu je postojala mogućnost da se predmeti u igri prodaju za pravi novac. Strahinja je igrao, skupljao predmete, i bez velikih očekivanja, učestvovao na aukiji. U prvih sat vremena on je uspješno prodao čak 14 predmeta, od kojih je najjeftiniji koštao 78 eura, a najskuplji čak 280 eura. Nakon tog dana se uveliko posvetio Diablu, kupio je desetak novih naloga, i skupljao predmete za naredne aukcije, te tako započeo svoj biznis. Bio je najpopularniji prodavač na svijetu.
Nažalost, Diablo je nakog nekog vremena pao, samim tim je Strahinja ostao bez svog trenutnog biznisa. Nije oklijevao, te je iskoristio to što je prodavajući upoznao ozbiljne igrače, te sklopio prijateljstva sa mnogim širom svijeta. Nastavio je da zarađuje igrajući igre za druge.
Danas je sa jednim kinezom vlasnik kompanije KingDogde, i imaju preko 80 zaposlenih. Druga kompanija im je Bluemoon Game, na tom sajtu prezentuju najnovije igre. Po statistici su među najboljim na svijetu. Treći projekat koji je Strahinja sproveo jeste Muneta. Muneta je kriptovaluta , kao osnovno sredstvo plaćanja u mobilnoj igri koju trenutno razvijaju, cilj im je da se prošire i u drugim igrama. S obzirom da ostale platforme naplaćuju i do 40% procenta, preko kriptovalute je to izbjegnuto. Pored te pogodnosti, što više ljudi kupuje monetu, samim time raste i vrijednost kriptovalute.

Živimo u vremenu u kojem se pristojna plata može zaraditi preko interneta. Ovo je jedan od poslova od kojih možete pristojno živeti radeći od kuće.


Leave a Reply

Your email address will not be published.