Connect with us

BiH

Modričanka Jelena Đurić večeras nastupa u Pinkovim zvezdama

Večeras, 19. septembra, u 21,00 čas u novoj epizodi jednog od najgledanijih muzičkih šou programa – Pinkove zvezde imaćete priliku da pogledate i podržite i našu Jelenu Đurić.

Osvojila je drugo mjesto u šou programu “Zvijezda mozeš biti ti”, na audiciji za Zvezde Granda Saša Popović joj je rekao da ubija kako pjeva, ostaje nam samo da sačekamo njen večerašnji nastup sa rednim brojem 11. i da ponosno čujemo nove pohvale za našu modričanku i podržimo je. Možete pogledati najavu i samo naslutiti koliko je žiri uživao slušajući je.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=X7eya4WIDTc&app=desktop

Da se podsetimo, Jelena ima 25 godina, a pjevanjem se bavi od svoje 4 godine. Još u vrtiću je pokazala svoje muzičke sposobnosti kao vokalni solista. 2009.godine osniva se Etno grupa “Vida” iz Modriče gdje Jelena postaje njen član. Bila je učesnica našeg najpoznatijeg talent šoua pod nazivom “Zvijezda mozeš biti ti” i zauzela drugo mjesto.

https://www.youtube.com/watch?v=zQeXkPPZxKc

jelena pragNeplanski se prijavljuje na Zvezde Granda gdje 10. marta 2012. prolazi prvu audiciju uz komentar Saše Popovića “Šta da ti kažem, ti ubijaš kako pevaš”. Tokom svog muzičkog djelovanja osvajala je mnoge nagrade, sa zavidnim prvim mjestima u koje se ubraja i prvo mjesto na festivalu Zlatni opanak u Valjevu. Pratite njen rad na njenoj facebook oficijalnoj stranici klikom ovdje. 

Čestitamo joj na dosadašnjim uspjesima i želimo joj puno sreće u daljem takmičenju.

Najnovije